Kauniit ja näyttävät kynnet on tyylitietoisen naisen valinta.

Kestolakkaus on kevyt ja helppo keino kaunistaa luonnonkyntesi pitkäkestoisesti. Huomioi, että kestolakkaus tulee vain oman kynnen päälle ja ohuen rakenteen vuoksi sillä ei voi pidentää omia kynsiä. Geelipohjaiset kestolakat näyttävät ja tuntuvat tavalliselta kynsilakalta. Se levitetään kuin kynsilakka ja on yhtä ohutta kuin kynsilakka. Se saa kovan, jopa 2-4 viikkoa kestävän pinnan LED uunissa. Lopputulosta ei erota tavallisesta kynsilakasta.

Kestolakkaus on nopea tapa saada kauniit kynnet, ensimmäinen laitto kestää 30-45min ja huolto 45-60min. Valittavana on useita sävyjä ja hilelakkoja, lakkaus voidaan tehdä myös värittömänä vahvistamaan omaa kynttä. Kestolakkauksen voi tehdä myös mainiosti varpaankynsiin. Kestolakkaus sopii henkilöille, jotka ovat tyytyväisiä kynsien pituuteen, mutta ovat kyllästyneet tavallisen lakan lohkeiluun, kulumiseen ja kuivumiseen.

Rakennekynnet

Kynsien koristelu on tärkeä osa naisen ulkonäköä ja rakennekynnet ovat tyylitietoisen naisen valinta nykypäivänä. Kauniit kynnet saavat aina osakseen ihailua. Ranennekynnet ovat usein myös pelastus, kun kauniit kynnet on saatava nopeasti jotain tärkeää tilaisuutta varten. Rakennekynsillä voidaan pidentää omia kynsiä.

Rakennekynnet rakennetaan levittämällä geelimassa, joko muoviselle jatkopalalle, muotille tai suoraan luonnonkynnen päälle. Kynsi muotoillaan halutun muotoiseksi jonka jälkeen se hiotaan tasaiseksi ja koristellaan lakalla. Lopuksi kynnet viimeistellään nestemäisellä geelillä. Rakennekynsien huoltoväli on 3 – 4 viikkoa.

RAKENNEKYNSIEN HOITO-OHJE

  • Käytä rakennekynsissä aina asetonitonta kynsilakkaa
  • Kun peset kädet, muista pestä myös kynnenaluset
  • Älä revi tai muulla tavoin vaurioita kynsiä ja kynsinauhoja
  • Käytä aina kumihansikkaita jos olet tekemisissä kemikaalien kanssa tai joudut pidemmän aikaa liottamaan käsiä vedessä
  • Älä käytä kynsiä työvälineenä tai altista niitä turhalle rasitukselle
  • Älä koskaan leikkaa rakennekynsiä, kynsiä voi lyhentää viilaamalla
  • Jos rakennekynsi irtoaa, katkeaa tai lohkeaa, voit poistaa rosoisen reunat ja terävät kulmat viilaamalla