Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää, nopeuttaa meikkausrutiinit sekä olet aina huoliteltu ja edustava. Kestopigmentointi on kosmeettinen tatuointi, jonka ideana on korostaa ja vahvistaa omia piirteitä, sekä korjata epäsymetria. Kestopigmentoinnilla saat kauniin muotoiset kulmat, siistit silmän- ja huultenrajaukset, sekä täyteläiset huulet.

Kestopigmentoinnin teko aloitetaan suunnittelulla, missä piirretään muoto ja valitaan värit yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnitelma hyväksytetään aina asiakkaalla ennen työn aloittamista. Puudutamme pigmentoitavat alueet pintapuudute aineella. Kestopigmentointien tekoon kannattaa varata 2 – 2,5h.

Heti pigmentoinnin jälkeen väri on huomattavasti intensiivisempi kuin lopullinen lopputulos. Toimenpiteen vahvistaminen on välttämätön toimenpide kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi, vahvistaminen tehdään noin kuukauden kuluttua varsinaisesta toimenpiteestä.

Toimenpiteen jälkeen saattaa ilmaantua pientä kuumetta, ihoärsytystä, kiristävää tunnetta, kutinaa, punotusta tai turvotusta. Kestopigmentointeja tehdessä käytämme kertakäyttöisijä steriilejä neuloja/teriä. Kestopigmentoinnin pysyvyys on yksilöllinen ja yleensä se kestää iholla 2-7 vuotta.

Lisätietoja saa Joutsensillan toimipisteestä tai soittamalla.

Pigmentointikoneella:
Perinteisellä pigmentointikoneella saamme tehtyä niin ohuet kuin paksummatkin tarkat rajat silmiin. Huulten rajaus ja häivytys tehdään myös nopeasti.

Handy-käsinmenetelmä:
Handy-käsinmenetelmällä teemme kulmat ilman ääntä, piirtäen karva kerrallaan, tällä menentelmällä saamme lopputuloksesta hyvin luonnollisen näköiset.

Huomioitavaa ennen kuin tulet:

Viikkoa ennen:

  • vältä runsasta auringonottoa
  • herpesriskin omaavat aloittavat estolääkityksen

Kahta päivää ennen ja samana pävänä vältä:

  • runsasta kofeiinipitoisten juomien nauttimista
  • alkoholin käyttöä
  • lääkkeiden ja verenohenteiden käyttöä

Kestopigmentointeja voi tehdä melkein kenelle vaan, mutta ei seuraavissa tapauksissa:

  • Olet raskaana, kuumeessa, sairastat verisairautta, jotain diabeteksen muotoa tai korkeaa verenpainetta
  • Olet hiv positiivinen tai sairastat hepatiitti virusta
  • Käytät steroideja tai voimakkaita lääkkeitä
  • Olet viimeisen 6kk laittanut injektioita suun alueelle (täyteaineet)

Kotihoito-ohjeet:

Kestopoigmentoinnin jälkeen 10 päivään ei suositella kastella pigmentoituja alueita tai saunoa. Pigmentoituja alueita ei saa hangata, raapia tai kosketella, vältä myös voimakkaasti maustettuja ruokia. Älä käytä vanhaa kosmetiikkaa paranemisen aikana.

Kuukauteen ei suositella auringon ottoa tai solariumia, vältä myös kloori vettä. Talvella pigmentointeja ei saa päästää paleltumaan, jäätymään tai altistumaan tuulelle.