Kampaamo Oulu

Meiltä löydät kaiken mitä hiuksesi tarvitsevat. Hiustenleikkaukset, värit, rakennekäsittelyt, hiusten hoidot ja hiustenpidennykset. Toteutamme myös päivä/häämeikkaukset sinulle tärkeänä päivänäsi.
VARAA AIKASI

Hiusten leikkaus

Yleensä hiusten leikkaamisen puolesta kertovat merkit ovat selvästi haaroittuneet latvat, helposti takkuuntuvat ja myttyisltä tuntuvat hiukset. Vaikka edellisestä leikkauksesta ei oliskaan vielä omasta mielestä niin kauan tai haaveissa on kasvattaa tukkaa, on leikkaus yleensä näissä tilanteissa ainoa järkevä ratkaisu. Hiusten säännöllinen leikkaaminen on itse asiassa kasvattajan järkiratkaisu: kun latavat ovat aina hyvässä kunnossa, niitä tarvitsee leikata harvemmin ja hiukset ikään kuin kasvavat nopeammin, kun kerralla ei tarvitse pätkäistä niin paljoa pois huonokuntoisista pituuksista. 

Suunnittelemme ja toteutamme muodikkaat hiustenleikkaukset ja mallinmuutokset yksilöllisesti asiakkaan toiveiden tai yhdessä suunnitellun mallin mukaan. Täydellinen leikkaus on aina muodissa, se uusiutuu hieman joka kaudella, on helposti hoidettava ja valmis sellaisenaan, muokattavissa päivätyylistä iltaan vaivatta. Se on toimiva ja tyylikäs, vapaasti liikkuva ja kuitenkin muodossa pysyvä. Se hohtaa vaivatonta tyylikkyyttä joka liikkeessä.

Kun siis suunnittelet hiustesi leikkausta, joko pientä siistimistä tai suurempaa mallinmuutosleikkausta, tule meille. Hiusalan ammattilaisemme leikkaavat juuri sinun piirteistäsi parhaiten imartelevan mallin.

Hiusten värjäys

Hiusta voidaan värjätä monesta eri syystä. Halutaan virkistää sävyä, parannella luonnollista väriä tai häivyttää harmaita. Yleensä hiusten värjäykset ovat tyvivärin piilotusta tai oman värin korostusta. Toisinaan toiveissa on suurempi muutos, jonka tekemiseen tarvitaan useampi värjäyskerta. Hiusten värjäys onkin erinomainen tapa muuttaa ulkonäköäsi. Rohkeilla hiussävyillä voit tuoda persoonaasi aivan uudella tavalla esiin.

Jokainen värjäyksemme toteutetaan hiusta säästäen, sillä mitä terveempi hius on, sitä kauniimpi ja kiiltävämpi lopputuloksesta tulee. Vahva ammattitaitomme värjäyksissä on perusta onnistuneeseen värjäystulokseen. Yhtä tärkeää on myös kuunnella asiakkaan toiveita lopputuloksesta ja keskustella mahdollisista toiveista ja toteutustavoista. 

Jos olet epävarma millaisen värjäysajan valitset, voit aina kysyä meiltä apua. Me neuvomme mielellämme.

Hair-Eka hiustenne hyväksi

PARTURI-KAMPAAMO OULUSSA
Hair-Eka on koko perheen parturi-kampaamo. Me panostamme aina laatuun, ammattitaitoisiin tekijöihin ja ystävälliseen palveluun. Meiltä saat kattavat parturi-kampaamopalvelut olipa haaveissasi hiusten leikkaus, hiusten värjäys tai permanentti. Laitamme ojennukseen myös lasten hennot hiukset. Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös suositut ekokampaamopalvelut. Tutustu palveluihimme tarkemmin.

Palvelemme asiakkaitamme kahdessa toimipisteessä Oulussa: Uusikadulla Tuomiokirkon lähellä sekä Paljetiellä, Joutsensillan K-Supermarketin 2. kerroksessa.
Olemme avoinna
Paljetie
Ma-Pe 7-19.30
La 8-15
Uusikatu
Ma-Pe 7-19.30
La sopimuksen mukaan
VARAA AIKA NETISSÄ TAI SOITTAMALLA
NETTIAJANVARAUS
044 015 0440
(Uusikatu)
044 015 0440
(Paljetie)
Hair-Eka Uusikatu
Uusikatu 16
 90150 OULU

 08 311 4525 
044 015 0440
uusikatu@haireka.fi 

Avoinna: 
Ma-Pe 7-19.30
La sopimuksen mukaan
Hair-Eka Paljetie
Paljetie 4, II-kerros 
Joutsensillan K-Supermarketin toisessa kerroksessa 
90150 OULU 

08 370 091 
044 337 0091 
paljetie@haireka.fi 

Avoinna: 
Ma-Pe 7-19.30 
La 8-15
Seuraa meitä somessa!
NETTIAJANVARAUS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram